Tjänster
Mobile mapping
Inmätning
Utsättning
Maskinstyrning
Flygscanning / drönarinmätning
Mängdberäkning
Mätkonsult
Fomul-mätning
Laserskanning
Verksamhetsområden
Järnväg
Väg
Ledningsnät
Karriär
Nyheter
Om oss
Kontakt

Inmätning med Drönare / UAS

Inmätning med drönare för infrastruktur som sträcker sig över stora områden – ledningsnät, väg och järnväg. Kontakta Atritec och säkerställ korrekt och detaljerat dataunderlag för projektering och framställningen av relationshandlingar.

Boka inmätning hos Atritec

Inmätning med drönare erbjuder en revolutionerande metod för kartläggning och framställning av underlag av infrastruktur, speciellt för infrastruktur som sträcker sig över stora geografiska områden som ledningsnät, vägar och järnvägar.

Med Atritec får ni snabb och kostnadseffektiv inmätning med drönare som ger er ett bra underlag för projektets nästa steg, och en leverans med filer i det format ni använder och behöver. Med bra data som underlag blir det lättare att planera produktions- och byggprocess som hjälper er att ta rätt beslut, såväl som framställa pålitliga relationshandlingar.

Typer av mätning med drönare för infrastruktur

Fördelar med inmätning med drönare för infrastruktur

Hur vi utför inmätning med drönare för infrastruktur

Planering

Inmätning med drönare för infrastruktur kräver noggrann planering. Tillsammans med våra kunder definierar vi det specifika område som ska mätas där vi tar även hänsyn till era specifika behov och krav för att kunna planera de mest effektiva flygrutterna för drönaren.

Flygning och datainsamling

När planeringen är klar, påbörjar vi nästa steg, vilket är flygningen. Vår drönare, styrd av ett team av certifierade operatörer, flyger över det definierade området enligt de planerade ruttena. Under flygningen samlar drönaren in miljontals datapunkter per sekund som vi sedan bearbetar och förfinar inför leverans.

Databearbetning

Efter att datainsamlingen är klar bearbetar vi datan och anpassar den för era behov, inklusive skapandet av detaljerade kartor, 3D-modeller och andra relevanta rapporter. Leveranser sker i det format ni använder och be

Säkerhet och lagstiftningVi har alla nödvändiga tillstånd och följer strikt alla lagar och regler som styr drönarflygning. Vårt team är välutbildat och certifierat för att garantera säker och professionell hantering av drönare.

Kontakta oss

Kontakta oss för att ta reda på hur våra
tjänster kan effektivisera, modernisera och
kvalitetssäkra era mätprojekt.
Kontakt