Tjänster
Mobile mapping
Inmätning
Utsättning
Maskinstyrning
Flygscanning / drönarinmätning
Mängdberäkning
Mätkonsult
Fomul-mätning
Laserskanning
Verksamhetsområden
Järnväg
Väg
Ledningsnät
Karriär
Nyheter
Om oss
Kontakt
June 5, 2023
Atritecs nya projektledare - Emilie Junefelt
Emilie Junefelt
Vi välkomnar Emilie Junefelt till vårt team! Hon är utbildad civilingenjör och har en kandidatexamen i industriell organisation och ledarskap och masterexamen inom management.

Hos oss kommer hon med sina kunskaper inom projektledning att hjälpa våra interna utvecklingsprojekt att avancera framåt. Emilie för med sig erfarenhet av att driva marknadsnära projekt och kommer förstärka vårt befintliga utvecklingsteam.

Vem är du som projektledare?
“Teamkänslan är väldigt viktig för mig. I min roll som projektledare är jag förstås drivande och ser till att målen uppfylls, men det är minst lika viktigt för mig att se till att alla känner sig sedda, hörda och delaktiga. På så sätt håller jag samman teamet, men det är tillsammans som vi skapar den riktiga skillnaden."

"Jag tror stenhårt på uttrycket ”om du vill gå fort – gör det ensam, om du vill gå långt – gör det tillsammans”.  - Emilie Junefelt

Vad får dig att trivas på Atritec?
”Jag har stor erfarenhet inom verksamhetsutveckling, men ser det som en utmaning och en möjlighet till professionell utveckling genom att sätta mig in i ett helt nytt arbetsområde; utveckling av mjukvara.

Tidigare har jag arbetat inom konsultbranschen i uppdrag med kollegor som är väldigt lika mig själv. Det som känns extra inspirerande och roligt nu är att jag får chansen att lära känna människor som har en helt annan bakgrund och kompetens än mig, det känns som ett vinnande koncept!”. - Emilie Junefelt

No items found.

Läs mer om Emilies projekt!

Publicerat av
Alicia Nilsson
Läs mer om
Bolaget
Mer nyheter från oss
Aktuellt på Atritec