Tjänster
Mobile mapping
Inmätning
Utsättning
Maskinstyrning
Flygscanning / drönarinmätning
Mängdberäkning
Mätkonsult
Fomul-mätning
Laserskanning
Verksamhetsområden
Järnväg
Väg
Ledningsnät
Karriär
Nyheter
Om oss
Kontakt
Bolaget

Vi håller dig uppdaterad på vad som händer och var innovationen sker härnäst!

Läs mer om vår utveckling och vårt arbete för att driva branschen framåt.

Atritec är ett snabbt växande företag och med det kommer ett konstant flöde av förändringar och nyheter. Information om pågående, kommande och utförda projekt samt aktuella nyheter finns här!

Alla nyheter

Atritecs nya projektledare - Emilie Junefelt

Vi välkomnar Emilie Junefelt till vårt team! Hon är utbildad civilingenjör och har en kandidatexamen i industriell organisation och ledarskap och masterexamen inom management.

Läs mer

Tack för den här tiden, Adam, Vincent och Albin!

Klyschan “tiden går fort när man har roligt” stämmer faktiskt. Nu har det gått lite mer än 7 veckor sedan Adam, Vincent och Albin började sin praktik hos oss, och det är en massa roligt vi hunnit med under denna tid.

Läs mer

Alexander Schönbeck, Vår nya mättekniker!

Alexander är utbildad mätningsingenjör från KYH i Malmö och kommer på Atritec att stärka upp vår mätkonsult-avdelning. Alexander kommer framförallt att hjälpa våra kunder inom infrastruktur med projektering- & produktionsmätning.

Läs mer

Alicia Nilsson - Atritecs nya Content Creator

Vi välkomnar Atritecs nya Content Creator, Alicia Nilsson och vi är väldigt glada att ha med henne i vårt team. Alicia skall utveckla våra sociala plattformar och skapa ett händelserikt och lärorikt digitalt innehåll.

Läs mer

Sommarfest

Atritecs årliga sommarfest spenderades vid en sjö i Björröd - landvetter. Medarbetarna fick testa på vattenskidor, och efter mycket sol och bad fortsatte vi kvällen med femkamp, grill, öl och gott umgänge.

Läs mer