Tjänster
Mobile mapping
Inmätning
Utsättning
Maskinstyrning
Flygscanning / drönarinmätning
Mängdberäkning
Mätkonsult
Fomul-mätning
Laserskanning
Verksamhetsområden
Järnväg
Väg
Ledningsnät
Karriär
Nyheter
Om oss
Kontakt
Karriär

Vi söker ständigt ny kunskap och erfarenhet för att driva innovationen framåt. Kan du hjälpa oss med det?

Hoppa på tåget!

Vill du ansluta till ett växande, modernt bolag och driva branschens utveckling?

Vi är ett ungt bolag som på kort tid etablerat oss som ledande i Sverige inom mätteknikindustrin. Som kunder har vi allt från myndigheter till börsnoterade bolag och är verksamma i hela Sverige. Därav letar vi alltid efter ny och engagerad talang som kan hjälpa driva utvecklingen framåt. Utforska våra lediga positioner under fliken ’Jobb’ eller skicka iväg en spontanansökan till oss om du tror att just du skulle passa bra i vårt team!

Anställdas bild | Atritec

Den engagerade arbetsplatsen

Atritec består av flera små, intima team av medarbetare som tillsammans producerar en stor mängd unik data på ett flertal olika sätt. Som Mättekniker, järnvägsoperatörer, utvecklare och data annoterare, både skapar, bearbetar och presenterar vi denna information. Vi har en platt organisationsstruktur och viljan av att ständigt förbättras utgör kärnan i företagets vision. Kommunikation och flexibilitet är därav viktiga komponenter av jobbet hos oss på Atritec. Att kunna jobba som ett lag för att lösa problem, där varje individ bidrar med sina egna färdigheter, är där Atritec excellerar.

Jobb

Utforska intressanta, utvecklande arbetsmöjligheter hos dig.

Utvecklare

Heltid
Göteborg

Beskrivning

Atritec är ett ungt bolag med rötterna i mätteknik. Vi utför idag både mätkonsultation, entreprenad och större uppdrag inom infrastruktur. Vi har ett stort fokus på att digitalisera och hitta nya innovativa lösningar för våra kunders problem. Som utvecklare hos oss kommer du ha stor möjlighet att påverka, modernisera och utveckla nya effektiva arbetsmetoder och verktyg för mätteknik.

Hos oss finner du ett varierat arbete, och jobbar ofta i nära kommunikation med kunder/användare. Idag utvecklar och supportar vi en rad interna verktyg, från desktop-applikationer byggda i Python/QT, webappar i Python/FastAPI/React och dataprocesseringspipelines i C++/Python. Vi är ett litet, flexibelt team, vilket ger dig mycket att säga till om i design, processer, teknik och funktionalitet.  

Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom språken och teknikerna ovan, samt tidigare erfarenhet av att arbeta med frontend, REST, dataprocessering eller AI. Tidigare erfarenhet av GIS, PCL (eller liknande) är också ett plus.

Jobb hos oss:

Eftersom vi arbetar inom många projekt och tekniker rekryterar vi inte en person för en specifik teknik eller språk. Vi är ett team som kompletterar, stödjer och lär från varandra. Du kommer ha bra möjligheter både att få slipa dina kunskaper på ditt specialområde men även få bredda din kunskap.

Vi letar efter dig som är

  • Driven och engagerad i sina projekt
  • Kreativt lösningsorienterad
  • Ansvars- och initiativtagande
  • Jobbar väl självständigt likväl som i ett team

Under intervjuerna kommer vi prata mer om de uppdrag och tjänster som vi arbetar med just nu, och diskutera vad du kan tillföra till vårt team.  

Ansök

Mättekniker

Heltid
Göteborg

Beskrivning

Gillar du att jobba ute i naturen och vill se mer av Sverige? Är du bra på att jobba självständigt, i varierande arbetsmiljöer? Vår expansion i Göteborg har vuxit så det knakar och nu behöver vi stärka vårt team ytterligare med en mättekniker!

Kanske är det så att du i dagsläget studerar mätteknik eller att du har flera års arbetslivserfarenhet inom området, vi är öppna för både junior och senior erfarenhet. Det viktigaste är att du har rätt driv och engagemang. Som mättekniker hos Atritec kommer du framför allt vara ute i fält på något av våra mätuppdrag. Då detta är en helt ny gren för oss så kommer du ha ett stort inflytande på hur din roll kommer att se ut! Kontakta oss så kan vi diskutera vidare vad det innebär.

Arbetsuppgifter

Som mättekniker kommer du arbeta ute i fält där du ansvarar för projektens inmätningar och utsättningar där du även samlar in och bearbetar stora mängder data. I dina arbetsuppgifter ingår:

· Förbereda och planlägga inmätning i samråd med kollegor och kund, samt övriga interna stödfunktioner.

· Utföra nödvändigt efterarbete och kvalitetssäkra data

· Sammanställa data för leverans till kund

Arbetet som mättekniker är självständigt, vilket innebär att du i stor utsträckning planerar arbetet utifrån företagets intresse på egen hand. Atritec tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg såsom dator och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ditt kontor, det är den du utgår från vilket kräver flexibilitet och ett ordningssinne.

Egenskaper som efterfrågas:

Vi ser gärna att du är färdigutbildad mättekniker inom bygg och anläggning och att du har kunskap inom mark och anläggningsarbeten. Som person är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att ta egna beslut för att komma vidare i arbetet. Vidare ser vi att du är kommunikativ och att du har lätt för att samarbeta med andra.

· GIS-utbildning, mätingenjörs- eller övrig specialistutbildning

· En god datorvana

· Ett ordningssinne, noggrannhet och ansvarstagande är viktigt egenskaper för att kunna utföra arbetet som mättekniker hos oss

· Strukturerad och effektiv, med god förmåga att organisera och planera sitt arbete

Eftersom arbetet utförs över hela landet är B-körkort ett krav, och du kommer förväntas kunna resa samt ligga borta ett par nätter ibland.

Ansök

Exjobb

Är du en driven, entusiastisk student som vill bidra till branschens utveckling?
För tillfället har vi inga exjobb att erbjuda.

Öppen ansökan

Vi söker ständigt efter kunskap och erfarenhet. Har du vad som krävs för att bidra till våra organisations mångfald och tillväxt? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Kanske är du vår nya medarbetare.

Ladda upp CV här innan du skickar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.