Tjänster
Mobile mapping
Inmätning
Utsättning
Maskinstyrning
Flygscanning / drönarinmätning
Mängdberäkning
Mätkonsult
Fomul-mätning
Laserskanning
Verksamhetsområden
Järnväg
Väg
Ledningsnät
Karriär
Nyheter
Om oss
Kontakt
Karriär

Vi söker ständigt ny kunskap och erfarenhet för att driva innovationen framåt. Kan du hjälpa oss med det?

Hoppa på tåget!

Vill du ansluta till ett växande, modernt bolag och driva branschens utveckling?

Vi är ett ungt bolag som på kort tid etablerat oss som ledande i Sverige inom mätteknikindustrin. Som kunder har vi allt från myndigheter till börsnoterade bolag och är verksamma i hela Sverige. Därav letar vi alltid efter ny och engagerad talang som kan hjälpa driva utvecklingen framåt. Utforska våra lediga positioner under fliken ’Jobb’ eller skicka iväg en spontanansökan till oss om du tror att just du skulle passa bra i vårt team!

Anställdas bild | Atritec

Den engagerade arbetsplatsen

Atritec består av flera små, intima team av medarbetare som tillsammans producerar en stor mängd unik data på ett flertal olika sätt. Som Mättekniker, järnvägsoperatörer, utvecklare och data annoterare, både skapar, bearbetar och presenterar vi denna information. Vi har en platt organisationsstruktur och viljan av att ständigt förbättras utgör kärnan i företagets vision. Kommunikation och flexibilitet är därav viktiga komponenter av jobbet hos oss på Atritec. Att kunna jobba som ett lag för att lösa problem, där varje individ bidrar med sina egna färdigheter, är där Atritec excellerar.

Jobb

Utforska intressanta, utvecklande arbetsmöjligheter hos dig.

Account manager

Heltid
Göteborg

Beskrivning

Account manager för våra tjänster inom området maskinell mätning.

Fullständig annons publiceras snart

Ansök

Data-annoterare

Heltid
Göteborg

Beskrivning

Atritec söker IT-intresserad person till heltidstjänst som data-annoterare

 

Atritec är ett expansivt entreprenörsdrivet mätteknikbolag med bred erfarenhet inom både samhällsbyggnad och automation. På Atritec drivs vi av att effektivisera byggindustrin genom förbättrade processer och utveckling av digitala tjänster. Gemensamt för oss är ett stort passionerat intresse för teknik och utveckling. Hos oss får du möjligheten att jobba i ett tight team av drivna och duktiga specialister med familjär atmosfär. Atritec söker nu data-annoterare för en tjänst inom järnvägsbranchen.

 

Som data-annoterare är din uppgift att gå igenom, behandla och kategorisera stora mängder data, exempelvis laserdata som har samlats in av kollegor ute i fält. Arbetet sker framför allt på kontoret i Göteborg. Arbetstiderna är flexibla även om vi gärna ser att majoriteten av arbetet utförs under kontorstider. Uppgifterna kräver en stor del självständigt arbete men du kommer samtidigt jobba tätt ihop både med de som utvecklar mjukvaran som används och med andra data-annoterare. Detta ger en unik möjlighet att påverka och få förståelse för mjukvaru utveckling. Ett intresse för IT är därav meriterande.

Utöver det söker vi dig som är:

 

·     Organiserad, noggrann och detaljorienterad

·     Strukturerad och ordningsam

·     Fokuserad, tålmodig och bekväm med repetitiva arbetsuppgifter

·     Kan kommunicera på svenska

·     God datorvana

 

Låter detta intressant och beskrivningen passar in på dig så tveka inte på att höra av dig till …

 

Tjänsten är heltidsanställning och rekrytering sker löpande.

Ansök

Fordonsförare järnväg - BFFörare

Heltid
Hela Sverige

Beskrivning

Atritec expanderar sin verksamhet kring järnvägsmätningar och söker nu två stycken fordonsförare för järnvägsfordon (BFFÖRARE) till uppdrag för maskinell inmätning på järnväg.

I denna roll kommer du arbeta både som Fordonsförare av tvåvägsfordon i spärrfärdoch som operatör av mätutrustning. Ingen tidigare erfarenhet av mätning krävs då anställningen inleds med utbildning inom området.  

 

Dina arbetsuppgifter innefattar både framförandet av tvåvägsfordonet, samt mätning såsom ex laserskanning av järnvägens omgivning. All mätning och skanning sköts inifrån fordonet. Du kommer dessutom ansvara för tillsyn, kalibrering ochu nderhåll av den tekniska utrustningen.

 

Utöver mätningar i fält tillkommer efterarbete och dokumentation av mätdata. Detta kan utföras från både kontor och hemmakontor.  

 

Om rollen

Rollen är på heltid med start i mars/april. Utgångsort för tjänsten är hela landet, vart du som kandidat är bosatt har mindre betydelse. Tjänsten är komprimerad tjänstgöring med ett 7/7 schema. Viktigt att du är villig att resa i tjänsten, då arbetet innebär många resor runt om i Sverige. Du måste kunna arbeta självständigt och dessutom vara metodisk och stresstålig.

 

Som medarbetare på Atritec är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, kvalitet och god arbetsmiljö. I din roll som förare/mätoperatör är det därför viktigt att:

·      Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör

·      Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

·      Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är

·      Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet

 

 

Din profil

För att vara aktuell för rollen är det obligatoriskt att du har lägst gymnasieutbildning och behörighet som fordonsförare av järnvägsfordon (BFFÖRARE). Vi ser även gärna att du har minst ett års arbetserfarenhet som förare. Då du kommer arbeta med mätteknik och ha maskintillsyn är det viktigt att du som person är teknik- och maskinintresserad.

 

Våra kunder ställer stora krav på noggrannhet och kvalitet och vi är därför mycket fokuserade på resultatet. Det är därför viktigt att du har samma inställning till ditt arbete och att du är väl motiverad att hålla en hög kvalitet i det du gör.

 

Det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad då arbetet kan variera mycket.  Du har även lätt för att samarbeta med många olika personer.

 

Utöver det värderas det högt att du är ansvarsfull, noggrann och att du besitter starkt säkerhetstänk.

Meriterande, men inget krav, är om du även har behörighet att framföra tågfärd och om du har C-körkort.

Om oss

Atritec är ett expansivt entreprenörsdrivetmätteknikbolag med bred erfarenhet inom både samhällsbyggnad och automation. PåAtritec drivs vi av att effektivisera byggindustrin genom förbättrade processeroch utveckling av digitala tjänster. Gemensamt för oss är ett stort passioneratintresse för teknik och utveckling. Hos oss får du möjligheten att jobba i etttight team av drivna och duktiga specialister med familjär atmosfär.

Ansök

Utvecklare

Heltid
Göteborg

Beskrivning

Atritec är ett ungt bolag med rötterna i mätteknik. Vi utför idag både mätkonsultation, entreprenad och större uppdrag inom infrastruktur. Vi har ett stort fokus på att digitalisera och hitta nya innovativa lösningar för våra kunders problem. Som utvecklare hos oss kommer du ha stor möjlighet att påverka, modernisera och utveckla nya effektiva arbetsmetoder och verktyg för mätteknik.

Hos oss finner du ett varierat arbete, och jobbar ofta i nära kommunikation med kunder/användare. Idag utvecklar och supportar vi en rad interna verktyg, från desktop-applikationer byggda i Python/QT, webappar i Python/FastAPI/React och dataprocesseringspipelines i C++/Python. Vi är ett litet, flexibelt team, vilket ger dig mycket att säga till om i design, processer, teknik och funktionalitet.  

Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom språken och teknikerna ovan, samt tidigare erfarenhet av att arbeta med frontend, REST, dataprocessering eller AI. Tidigare erfarenhet av GIS, PCL (eller liknande) är också ett plus.

Jobb hos oss:

Eftersom vi arbetar inom många projekt och tekniker rekryterar vi inte en person för en specifik teknik eller språk. Vi är ett team som kompletterar, stödjer och lär från varandra. Du kommer ha bra möjligheter både att få slipa dina kunskaper på ditt specialområde men även få bredda din kunskap.

Vi letar efter dig som är

  • Driven och engagerad i sina projekt
  • Kreativt lösningsorienterad
  • Ansvars- och initiativtagande
  • Jobbar väl självständigt likväl som i ett team

Under intervjuerna kommer vi prata mer om de uppdrag och tjänster som vi arbetar med just nu, och diskutera vad du kan tillföra till vårt team.  

Ansök

Exjobb

Är du en driven, entusiastisk student som vill bidra till branschens utveckling?
För tillfället har vi inga exjobb att erbjuda.

Öppen ansökan

Vi söker ständigt efter kunskap och erfarenhet. Har du vad som krävs för att bidra till våra organisations mångfald och tillväxt? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Kanske är du vår nya medarbetare.

Ladda upp CV här innan du skickar
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.