LASERSKANNING

Vi hjälper dig med laserskanning

Vi kan utföra manuell, fordonsburen och till och med flygburen laserskanning för att kunna lösa även de mest svårtillgängliga projekten.

Ordentlig mätning leder till ordentliga resultat

Laserskanning stärkt av den senaste tekniken inom GPS- och Lidarteknik. Vi levererar precis mätdata för inmätning av infrastruktur – tunnlar, viadukter, broar, vägar, järnvägar, kraftledningar m.m. – samt olika typer av anläggningar och byggnadsverk. Våra mättekniker hjälper er framställa digitala tvillingar för att kunna besöka er anläggning virtuellt.

Fördelar med laserskanning

Vi uför laserskanning av:

Med hjälp av:

Laserskanning till BIM (Scan-to-BIM)

Är ni inte säkra på om ni kan lita på underlagen i ert byggprojekt kan vi även utföra laserskanning till BIM (Scan-to-BIM). Beroende på era behov kan vi skapa en byggnadsmodell i 3D över er byggnad och antingen fylla objektet med tillgänglig information åt er, eller förbereda objektet så ni själva kan fylla i all nödvändig information. 

Jobba inte med underlag ni inte kan lita på. Hör av er till oss så hjälper vi er med en BIM-modell. Vill du veta mer om vår tjänst laserskanning till BIM? Kontakta oss.

Varför ATRITEC?

Snabb teknologisk utveckling

Dagens snabba teknologiska utveckling har ger upphov till nya, kontinuerligt föränderliga krav inom byggbranschen — mer ambitiösa projekt, högre kvalitetskrav, snävare budget och tidsbudget. Vi strävar efter att matcha denna takt och leda mätbranschen in i framtiden.

Tidseffektiva metoder

Tack vare våra innovativa metoder kan vi minska tiden våra mättekniker spenderar ute i fältet och istället fokusera på mer kvalitativa uppgifter som bidrar med mer värde till era projekt; berika och anpassa mätdata, skapa analyser och ta fram digitala modeller av projektet för era behov.

Marknadens främsta mätjänster

Vi erbjuder marknadens främsta mättjänster för att effektivisera insamlingen av mätdata, automatisera hantering och bearbetning av den samt förenkla skapandet av underlag och dokumentation.
Läs mer

Erfarna mättekniker

Med hjälp av våra innovativa mättjänster och erfarna mättekniker kan storskaliga projekt inom järnväg, väg och ledningsnät som tidigare tagit flera månader numera utföras på några timmar eller ett par dagar — med många gånger mer och bättre mätdata.

Ta hjälp av Atritecs mättekniker

Gå från reaktiv till förebyggande underhåll av era vägar, järnvägar och ledningar med Atritec.
Boka inmätning och utsättning med våra erfarna mättekniker i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige — vi är verksamma i hela landet!