Karriär

Vill du ansluta till ett växande, modernt bolag och driva branschens utveckling?

Vi är ett ungt bolag som på kort tid etablerat oss som ledande i Sverige inom mätteknikindustrin. Som kunder har vi allt från myndigheter till börsnoterade bolag och är verksamma i hela Sverige. Därav letar vi alltid efter ny och engagerad talang som kan hjälpa driva utvecklingen framåt. Utforska våra lediga positioner under fliken ’Jobb’ eller skicka iväg en spontanansökan till oss om du tror att just du skulle passa bra i vårt team!

Våra befintliga platsannonser

Utvecklare

GÖTEBORG | HELTID Atritec är ett ungt bolag med rötterna i mätteknik. Vi utför idag både mätkonsultation, entreprenad och större

Läs mer »

Data-annoterare

Atritec söker IT-intresserad person till heltidstjänst som data-annoterare GÖTEBORG | HELTID Atritec är ett expansivt entreprenörsdrivet mätteknikbolag med bred erfarenhet

Läs mer »

Den engagerade arbetsplatsen

Atritec består av flera små, intima team av medarbetare som tillsammans producerar en stor mängd unik data på ett flertal olika sätt. Som Mättekniker, järnvägsoperatörer, utvecklare och data annoterare, både skapar, bearbetar och presenterar vi denna information.

 

Vi har en platt organisationsstruktur och viljan av att ständigt förbättras utgör kärnan i företagets vision. Kommunikation och flexibilitet är därav viktiga komponenter av jobbet hos oss på Atritec. Att kunna jobba som ett lag för att lösa problem, där varje individ bidrar med sina egna färdigheter, är där Atritec excellerar.