OM OSS

Ett växande, modernt bolag som driver branschens utveckling.

Dagens snabba tekniska utveckling ställer höga krav på flexibilitet. För att kunna möta ökande krav måste vi hela tiden kunna vara snabba och exakta men framför allt flexibla. För att vara så flexibla som möjligt vill vi erbjuda helhetslösningar skräddarsydda till just dina krav och förutsättningar. Detta åstadkommer vi genom att använda mjukvara som utvecklats in-house av vårt dedikerade team programmerare. I sin tur tillåter detta oss att snabbt och effektivt ställa om och anpassa helhetslösningar för dig, unikt till ditt projekt.

 

Precision på arbetsplatsen

Våra arbetsplatser sträcker sig från vårt huvudkontor i Göteborg, utöver hela Sverige. Oavsett vart det är, kommer våra mättekniker vara på plats och se till att varje millimeter blir rätt – i tid och på rätt ställe. Vi arbetar endast med den senaste tekniken och mätutrustningen inom industrin, och genom detta med hög effektivitet och tydliga kvalitetskontroller och rutiner.

 

Lagkänsla

Tvärfunktionella samarbeten med människa och utveckling i fokus.

Vi på Atritec anser att produkterna och datan vi levererar bara är så bra som teamet bakom den. Därför lägger vi stor vikt på kommunikation, medverkan och gruppdynamik, både internt och externt. Huvudkontoret är ständigt i tät kontakt med våra mättekniker och järnvägsoperatörer ute i fältet för att garantera kvalitén på datan samt säkerställa att utvecklingen framåt är synergisk. När ett nytt projekt kommer in håller vi en kontinuerligt öppen och flytande dialog där alla parter jobbar som en helhet.

 

Varför ATRITEC?

Entreprenöriella

Vi söker ständigt efter nya sätt att utöka vår marknad och expandera verksamheten på nya fronter. Vi strävar mot att kunna lösa alla sorters uppdrag kunder kommer till oss med.

Lösningsorienterade

Vi ser problem som möjligheter. Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet tar vi oss an dina utmaningar, därefter identifiera vi snabbt och effektivt hur vi på bästa sätt skräddarsyr en helhetslösning.

Ansvarstagande

Vi anser att produkterna och datan vi levererar bara är så bra som teamet bakom den, och strävar därför alltid mot förbättring!

Kunskapshungriga

Det bästa sättet vi funnit för att fortsätt garantera en fantastisk produkt är att alltid ligga på framkant inom industrins teknologi och metoder.

Ta hjälp av Atritecs mättekniker

Gå från reaktiv till förebyggande underhåll av era vägar, järnvägar och ledningar med Atritec.
Boka inmätning och utsättning med våra erfarna mättekniker i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige — vi är verksamma i hela landet!