Tjänster
Mobile mapping
Inmätning
Utsättning
Maskinstyrning
Flygscanning / drönarinmätning
Mängdberäkning
Mätkonsult
Fomul-mätning
Laserskanning
Verksamhetsområden
Järnväg
Väg
Ledningsnät
Karriär
Nyheter
Om oss
Kontakt
nyheter

Vi håller dig uppdaterad på vad som händer och var innovationen sker härnäst!

Läs mer om vår utveckling och vårt arbete för att driva branschen framåt.

Atritec är ett snabbt växande företag och med det kommer ett konstant flöde av förändringar och nyheter. Information om pågående, kommande och utförda projekt samt aktuella nyheter finns här!

Atritecs nya Programmerare och medarbetare

Vi välkomnar Emil Jonsson som Atritecs nya medarbetare och programmerare.

Läs mer

Sommarfest

Atritecs årliga sommarfest spenderades vid en sjö i Björröd - landvetter. Medarbetarna fick testa på vattenskidor, och efter mycket sol och bad fortsatte vi kvällen med femkamp, grill, öl och gott umgänge.

Läs mer

FOMULmätning, Planskildhet - Olskroken

Olskroken är en av landets högst belastade järnvägsknutar. En ombyggnad till planskilda järnvägsspår är nödvändig för att öka framkomligheten och driftsäkerheten för all tågtrafik till och från Göteborg. 

Läs mer

Grums - Bangårdsåtgärder 

Atritec fick förtroendet att bistå projektet Grums Bangårdsåtgärder med mätteknisk expertis och har under våren haft mätkonsulter på plats som stöttat från start till mål. 

Läs mer

Vi önskar er alla en riktigt glad midsommar!

Här kommer en liten midsommarhälsning från alla oss på Atritec.

Läs mer

Alexander Schönbeck, Vår nya mättekniker!

Alexander är utbildad mätningsingenjör från KYH i Malmö och kommer på Atritec att stärka upp vår mätkonsult-avdelning. Alexander kommer framförallt att hjälpa våra kunder inom infrastruktur med projektering- & produktionsmätning.

Läs mer

Alicia Nilsson - Atritecs nya Content Creator

Vi välkomnar Atritecs nya Content Creator, Alicia Nilsson och vi är väldigt glada att ha med henne i vårt team. Alicia skall utveckla våra sociala plattformar och skapa ett händelserikt och lärorikt digitalt innehåll.

Läs mer

Tack för den här tiden, Adam, Vincent och Albin!

Klyschan “tiden går fort när man har roligt” stämmer faktiskt. Nu har det gått lite mer än 7 veckor sedan Adam, Vincent och Albin började sin praktik hos oss, och det är en massa roligt vi hunnit med under denna tid.

Läs mer

Atritecs nya projektledare - Emilie Junefelt

Vi välkomnar Emilie Junefelt till vårt team! Hon är utbildad civilingenjör och har en kandidatexamen i industriell organisation och ledarskap och masterexamen inom management.

Läs mer