Mätkonsulter
Mätentreprenader
Produkter
Järnväg
Projektledning
Väg
Om oss
Karriär
Nyheter
Kontakt
om oss

Vilka vi är, våra värderingar, och det vi brinner för!

Framkant

Ett växande, modernt bolag som driver branschens utveckling.

Dagens snabba tekniska utveckling ställer höga krav på flexibilitet. För att kunna möta ökande krav måste vi hela tiden kunna vara snabba och exakta men framför allt flexibla. För att vara så flexibla som möjligt vill vi erbjuda helhetslösningar skräddarsydda till just dina krav och förutsättningar. Detta åstadkommer vi genom att använda mjukvara som utvecklats in-house av vårt dedikerade team programmerare. I sin tur tillåter detta oss att snabbt och effektivt ställa om och anpassa helhetslösningar för dig, unikt till ditt projekt.

Precision på arbetsplatsen

Våra arbetsplatser sträcker sig från vårt huvudkontor i Göteborg, utöver hela Sverige. Oavsett vart det är, kommer våra mättekniker vara på plats och se till att varje millimeter blir rätt – i tid och på rätt ställe. Vi arbetar endast med den senaste tekniken och mätutrustningen inom industrin, och genom detta med hög effektivitet och tydliga kvalitetskontroller och rutiner.

Kvalitet i första rummet

Vi brinner för högkvalitativt arbete och dataframställning.

Atritec arbetar med att tillgodose våra kunders behov, krav och förväntningar genom ständig förbättring av kvalitetsarbetet. Viljan av att ständigt förbättras utgör kärnan i företagets vision och möjliggörs genom snabba beslutsvägar och en platt organisationsstruktur. Atritec ska vara en pålitlig partner i ett långsiktigt samarbete med kunden, då företagets anseende bestäms i det engagemang som visas i arbetet.

När vi är ute och arbetar utgörs miljöbelastningen huvudsakligen av CO2 utsläpp. Företagets grundkrav är att tillämpliga lagkrav uppfylls och ambitionen är att på kort och lång sikt bidra till en hållbar utveckling. Det innebär att ansvar för miljöaspekter både internt och i våra kunders affärer tas i beaktning. Atritec skapar förutsättningar för medarbetare att göra medvetna miljöval i syfte att minska vårt ekologiska fotavtryck.

• Vi arbetar aktivt för att minska vår negativa miljöpåverkan genom att:

• Ständigt sträva efter att förbättra utnyttjandet av våra resurser

• Undvika onödiga resor genom effektiv planering

• Vid inköp av varor och tjänster samt vid investeringar beakta miljöaspekterna

• Samverka med våra kunder

Lagkänsla

Tvärfunktionella samarbeten med människa och utveckling i fokus.

Vi på Atritec anser att produkterna och datan vi levererar bara är så bra som teamet bakom den. Därför lägger vi stor vikt på kommunikation, medverkan och gruppdynamik, både internt och externt. Huvudkontoret är ständigt i tät kontakt med våra mättekniker och järnvägsoperatörer ute i fältet för att garantera kvalitén på datan samt säkerställa att utvecklingen framåt är synergisk. När ett nytt projekt kommer in håller vi en kontinuerligt öppen och flytande dialog där alla parter jobbar som en helhet.

Vi är...

Entreprenöriella
Vi söker ständigt efter nya sätt att utöka vår marknad och expandera verksamheten på nya fronter. Vi strävar mot att kunna lösa alla sorters uppdrag kunder kommer till oss med.
Ansvarstagande
Vi anser att produkterna och datan vi levererar bara är så bra som teamet bakom den, och strävar därför alltid mot förbättring!
Lösningsorienterade
Vi ser problem som möjligheter. Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet tar vi oss an dina utmaningar, därefter identifiera vi snabbt och effektivt hur vi på bästa sätt skräddarsyr en helhetslösning.
Kunskapshungriga
Det bästa sättet vi funnit för att fortsätt garantera en fantastisk produkt är att alltid ligga på framkant inom industrins teknologi och metoder.

Är du vår
nya medarbetare?

Skicka in en spontansökan eller
utforska jobböppningar nära dig.
Karriär