Karriär | Ansök jobb

Data-annoterare

Atritec söker IT-intresserad person till heltidstjänst som data-annoterare

GÖTEBORG | HELTID

Atritec är ett expansivt entreprenörsdrivet mätteknikbolag med bred erfarenhet inom både samhällsbyggnad och automation. På Atritec drivs vi av att effektivisera byggindustrin genom förbättrade processer och utveckling av digitala tjänster. Gemensamt för oss är ett stort passionerat intresse för teknik och utveckling. Hos oss får du möjligheten att jobba i ett tight team av drivna och duktiga specialister med familjär atmosfär. Atritec söker nu data-annoterare för en tjänst inom järnvägsbranchen.

Som data-annoterare är din uppgift att gå igenom, behandla och kategorisera stora mängder data, exempelvis laserdata som har samlats in av kollegor ute i fält. Arbetet sker framför allt på kontoret i Göteborg. Arbetstiderna är flexibla även om vi gärna ser att majoriteten av arbetet utförs under kontorstider. Uppgifterna kräver en stor del självständigt arbete men du kommer samtidigt jobba tätt ihop både med de som utvecklar mjukvaran som används och med andra data-annoterare. Detta ger en unik möjlighet att påverka och få förståelse för mjukvaru utveckling. Ett intresse för IT är därav meriterande.

Utöver det söker vi dig som är:

·     Organiserad, noggrann och detaljorienterad

·     Strukturerad och ordningsam

·     Fokuserad, tålmodig och bekväm med repetitiva arbetsuppgifter

·     Kan kommunicera på svenska

·     God datorvana

Låter detta intressant och beskrivningen passar in på dig så tveka inte på att höra av dig till …

Tjänsten är heltidsanställning och rekrytering sker löpande.

Vem är du?
Ansök idag!

Fyll i dina person- och kontaktuppgifter och beskriv dina egenskaper och förmågor. Vi hör av oss inom kort.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att få mer information om denna position.

Hoppa på tåget!

Vill du ansluta till ett växande, modernt bolag och driva branschens utveckling?

Vi är ett ungt bolag som på kort tid etablerat oss som ledande i Sverige inom mätteknikindustrin. Som kunder har vi allt från myndigheter till börsnoterade bolag och är verksamma i hela Sverige. 


Därav letar vi alltid efter ny och engagerad talang som kan hjälpa driva utvecklingen framåt. Utforska våra lediga positioner under fliken ’Jobb’ eller skicka iväg en spontanansökan till oss om du tror att just du skulle passa bra i vårt team!