Karriär | Ansök jobb

Fordonsförare järnväg – BFFörare

HELA SVERIGE | HELTID

Atritec expanderar sin verksamhet kring järnvägsmätningar och söker nu två stycken fordonsförare för järnvägsfordon (BFFÖRARE) till uppdrag för maskinell inmätning på järnväg.

I denna roll kommer du arbeta både som Fordonsförare av tvåvägsfordon i spärrfärdoch som operatör av mätutrustning. Ingen tidigare erfarenhet av mätning krävs då anställningen inleds med utbildning inom området.  

Dina arbetsuppgifter innefattar både framförandet av tvåvägsfordonet, samt mätning såsom ex laserskanning av järnvägens omgivning. All mätning och skanning sköts inifrån fordonet. Du kommer dessutom ansvara för tillsyn, kalibrering ochu nderhåll av den tekniska utrustningen.

Utöver mätningar i fält tillkommer efterarbete och dokumentation av mätdata. Detta kan utföras från både kontor och hemmakontor.  

Om rollen

Rollen är på heltid med start i mars/april. Utgångsort för tjänsten är hela landet, vart du som kandidat är bosatt har mindre betydelse. Tjänsten är komprimerad tjänstgöring med ett 7/7 schema. Viktigt att du är villig att resa i tjänsten, då arbetet innebär många resor runt om i Sverige. Du måste kunna arbeta självständigt och dessutom vara metodisk och stresstålig.

Som medarbetare på Atritec är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, kvalitet och god arbetsmiljö. I din roll som förare/mätoperatör är det därför viktigt att:

·      Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör

·      Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

·      Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är

·      Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet

Din profil

För att vara aktuell för rollen är det obligatoriskt att du har lägst gymnasieutbildning och behörighet som fordonsförare av järnvägsfordon (BFFÖRARE). Vi ser även gärna att du har minst ett års arbetserfarenhet som förare. Då du kommer arbeta med mätteknik och ha maskintillsyn är det viktigt att du som person är teknik- och maskinintresserad.

Våra kunder ställer stora krav på noggrannhet och kvalitet och vi är därför mycket fokuserade på resultatet. Det är därför viktigt att du har samma inställning till ditt arbete och att du är väl motiverad att hålla en hög kvalitet i det du gör.

Det är viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad då arbetet kan variera mycket.  Du har även lätt för att samarbeta med många olika personer.

Utöver det värderas det högt att du är ansvarsfull, noggrann och att du besitter starkt säkerhetstänk.

Meriterande, men inget krav, är om du även har behörighet att framföra tågfärd och om du har C-körkort.

Om oss

Atritec är ett expansivt entreprenörsdrivetmätteknikbolag med bred erfarenhet inom både samhällsbyggnad och automation. PåAtritec drivs vi av att effektivisera byggindustrin genom förbättrade processeroch utveckling av digitala tjänster. Gemensamt för oss är ett stort passioneratintresse för teknik och utveckling. Hos oss får du möjligheten att jobba i etttight team av drivna och duktiga specialister med familjär atmosfär.

Vem är du?
Ansök idag!

Fyll i dina person- och kontaktuppgifter och beskriv dina egenskaper och förmågor. Vi hör av oss inom kort.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att få mer information om denna position.

Hoppa på tåget!

Vill du ansluta till ett växande, modernt bolag och driva branschens utveckling?

Vi är ett ungt bolag som på kort tid etablerat oss som ledande i Sverige inom mätteknikindustrin. Som kunder har vi allt från myndigheter till börsnoterade bolag och är verksamma i hela Sverige. 


Därav letar vi alltid efter ny och engagerad talang som kan hjälpa driva utvecklingen framåt. Utforska våra lediga positioner under fliken ’Jobb’ eller skicka iväg en spontanansökan till oss om du tror att just du skulle passa bra i vårt team!