Karriär | Ansök jobb

Utvecklare

GÖTEBORG | HELTID

Atritec är ett ungt bolag med rötterna i mätteknik. Vi utför idag både mätkonsultation, entreprenad och större uppdrag inom infrastruktur. Vi har ett stort fokus på att digitalisera och hitta nya innovativa lösningar för våra kunders problem. Som utvecklare hos oss kommer du ha stor möjlighet att påverka, modernisera och utveckla nya effektiva arbetsmetoder och verktyg för mätteknik.

Hos oss finner du ett varierat arbete, och jobbar ofta i nära kommunikation med kunder/användare. Idag utvecklar och supportar vi en rad interna verktyg, från desktop-applikationer byggda i Python/QT, webappar i Python/FastAPI/React och dataprocesseringspipelines i C++/Python. Vi är ett litet, flexibelt team, vilket ger dig mycket att säga till om i design, processer, teknik och funktionalitet.  

Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom språken och teknikerna ovan, samt tidigare erfarenhet av att arbeta med frontend, REST, dataprocessering eller AI. Tidigare erfarenhet av GIS, PCL (eller liknande) är också ett plus.

Jobb hos oss:

Eftersom vi arbetar inom många projekt och tekniker rekryterar vi inte en person för en specifik teknik eller språk. Vi är ett team som kompletterar, stödjer och lär från varandra. Du kommer ha bra möjligheter både att få slipa dina kunskaper på ditt specialområde men även få bredda din kunskap.

Vi letar efter dig som är

  • Driven och engagerad i sina projekt
  • Kreativt lösningsorienterad
  • Ansvars- och initiativtagande
  • Jobbar väl självständigt likväl som i ett team

Under intervjuerna kommer vi prata mer om de uppdrag och tjänster som vi arbetar med just nu, och diskutera vad du kan tillföra till vårt team.  

Vem är du?
Ansök idag!

Fyll i dina person- och kontaktuppgifter och beskriv dina egenskaper och förmågor. Vi hör av oss inom kort.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att få mer information om denna position.

Hoppa på tåget!

Vill du ansluta till ett växande, modernt bolag och driva branschens utveckling?

Vi är ett ungt bolag som på kort tid etablerat oss som ledande i Sverige inom mätteknikindustrin. Som kunder har vi allt från myndigheter till börsnoterade bolag och är verksamma i hela Sverige. 


Därav letar vi alltid efter ny och engagerad talang som kan hjälpa driva utvecklingen framåt. Utforska våra lediga positioner under fliken ’Jobb’ eller skicka iväg en spontanansökan till oss om du tror att just du skulle passa bra i vårt team!