Nyheter

Atritecs nya Programmerare och medarbetare

Vi välkomnar Emil Jonsson som Atritecs nya medarbetare och programmerare.

Emil har alltid haft ett stort intresse för programmering och mjukvara. Med sin Pågående utbildning som IT civilingenjör på Chalmers kommer han föra sin roll framåt som programmerare här på Atritec. Med Emils snabb lärda och sociala kvalitéer kommer han komplettera vårt team bra.

Varför gillar du programmering?
”Jag har alltid intresserat mig av mjukvara, men då programmeringen egentligen började var nog under gymnasietiden, där jag träffade många vänner med samma intresse! Just programmering för mig är lite som att bygga med lego, där programmet är uppbyggt av många mindre block som tillsammans skapar en helhet!Det är väldigt kreativt, samtidigt som problemlösning är en viktig del!”

Vad har du för förväntningar kring din tid på Atritec?
”Min första tid på Atritec är för mig ett steg in i utvecklar världen, och den välkomnande och trygga atmosfären i företaget är perfekt för mig som student och ny i arbetslivet (iallafall när det kommer till utveckling/programmering)!För tiden framåt tror jag att jag kommer lära mig enormt mycket utöver det jag lärt mig under de första veckorna här!”

Vill du veta mer?

Se våra sociala medier

Ta hjälp av Atritecs mättekniker

Gå från reaktiv till förebyggande underhåll av era vägar, järnvägar och ledningar med Atritec.
boka inmätning och utsättning med våra erfarna mättekniker i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige — vi är verksamma i hela landet!