Tjänster
Mobile mapping
Inmätning
Utsättning
Maskinstyrning
Flygscanning / drönarinmätning
Mängdberäkning
Mätkonsult
Fomul-mätning
Laserskanning
Verksamhetsområden
Järnväg
Väg
Ledningsnät
Karriär
Nyheter
Om oss
Kontakt
June 5, 2023
Atritecs nya Programmerare och medarbetare
Vi välkomnar Emil Jonsson som Atritecs nya medarbetare och programmerare.

Emil har alltid haft ett stort intresse för programmering och mjukvara. Med sin Pågående utbildning som IT civilingenjör på Chalmers kommer han föra sin roll framåt som programmerare här på Atritec. Med Emils snabb lärda och sociala kvalitéer kommer han komplettera vårt team bra.

 

Varför gillar du programmering?
”Jag har alltid intresserat mig av mjukvara, men då programmeringen egentligen började var nog under gymnasietiden, där jag träffade många vänner med samma intresse! Just programmering för mig är lite som att bygga med lego, där programmet är uppbyggt av många mindre block som tillsammans skapar en helhet!Det är väldigt kreativt, samtidigt som problemlösning är en viktig del!”

 

Vad har du för förväntningar kring din tid på Atritec?
”Min första tid på Atritec är för mig ett steg in i utvecklar världen, och den välkomnande och trygga atmosfären i företaget är perfekt för mig som student och ny i arbetslivet (iallafall när det kommer till utveckling/programmering)!För tiden framåt tror jag att jag kommer lära mig enormt mycket utöver det jag lärt mig under de första veckorna här!”

No items found.

Publicerat av
Alicia Nilsson
Läs mer om
Bolaget
Mer nyheter från oss
Aktuellt på Atritec